Væglampe til alle formål fås lige her hos os

Uanset om du mangler en væglampe til soveværelset, badeværelset, køkkenet eller stuen, så finder du det lige her hos Boulevardens Lys, som nu også er en del af Lysmesteren Aalborg. Vi er en professionel lampeforretning med mange års erfaring i branchen. 

Væglamper eller lampetter er et oplagt valg, når der ikke er et bord til lampen. Vi har et stort udvalg af lamper med forskellige former for lyskilder, så du kan finde en, som passer til lige netop det formål, du skal bruge den til. Vi giver gerne råd og vejledning om valg af lyskilder i forhold til lumen, ra, og kelvin samt om belysningsforhold.​

Natlampe, læselampe og anden form for væglampe

En væglampe er velegnede ved spejlet i entreen, som natlampe ved sengen eller som læselampe i stuen. Væglamperne med up/down-light er især gode som trappe- eller entrebelysning. Og lamper med fleksible eller lange arme kan med fordel kan anvendes i stedet for en pendel over spisebordet i køkkenet eller skrivebordet på arbejdsværelset.

Vi forhandler et bredt udvalg af væglamper til indendørs brug. Når du handler hos os, kan du forvente at få en god og professionel service hele vejen rundt. Derudover er du garanteret at få en kvalitetslampe, som du kan få glæde af i mange år.

Kontakt os for at høre mere om udvalget

Kig forbi vores butik på Boulevarden 9 i Aalborg og find den rigtige væglampe hjem til dig. Vi har altid et bredt udvalg af væghængte lamper til alverdens formål.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning, så er du også velkommen til at kontakte os på telefon 98 12 06 03 eller på e-mail boulevardenslys@mail.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Archi

ARCHI W1 er med relativ kort arm og fungerer perfekt som natlampe eller læselys ved sofaen. Baseret på den kendte arkitektlampe fra 1937 skabtes ARCHI serien, der består af en række forskellige let genkendelige og sammenhørende designs. Lampen er en tidløs klassiker med rigtigt godt afgrænset lys. W1 fås i flere farver.

Bellevue AJ9

Bellevue væglampen er designet af Arne Jacobsen og er nu relanceret i form af tre modeller gulvlampe, bordlampe og væglampe. Lampen har yndefulde linjer og er enkelt i sit udtryk.

Med afbryder på vægbasen

Diablo

Den kendte Diablo serie fra svenske Belid er udvidet med en super fin lampe som både kan bruges som væglampe og som loftlampe. Designet er taget fra Diablo serien, men med et frisk pust, og den er desuden super flot også fra siden.

Mood

Lampens behagelige og diffuse lys, kan let anvendes i forbindelse med gangarealer, værelser, stue og køkken. Det simple design fylder ikke meget ud i rummet og er derfor yderst velegnet de steder, hvor der ikke er meget plads – eksempelvis i en trappeopgang eller en lang mellemgang.

VP8

&Tradition har udvidet den ikoniske flowerpot familie med væglampen VP8.

Verner Panton præsenterede Flowerpot lampen første gang i 1968, den såkaldte VP1, og skitserede herefter et hav af forskellige varianter af lampen – alligevel kom væglampen aldrig i produktion. Flowerpot lampen har været en fast, elsket samt efterspurgt del af &Tradition kollektionen siden 2010 og tilblivelsen af VP8 Væglampen i original design, er sket i tæt samarbejde med Panton familien.

VP8 Væglampen kommer 6 moderne toner som er klassiske for Flowepot serien​

Splendor

Splendor væglampen fra By Rydéns har 9 glaskugler omkring armaturet, hvilket får lampen til at fremstå let i rummet, hvor kuglerne ligner glasballoner.

Væglampen er let at montere, og kan både hænge vertikalt og horisontalt - det er helt op til dig. Splendor er velegnet til ophæng i stuen eller andre rum, hvor det smukke lys øjeblikkeligt vil tage opmærksomheden fra iagtageren. Lampens glaskugler er udstyret med G9 fatninger. Pærerne hertil købes ved siden af.​

Aura

AURA væglampen er et design realiseret uden æstetisk distraktion. Dens design er baseret på LIGHT-POINT’s karakteristiske designstil, der kombinerer skarpe linjer med teknisk præcision.


​AURA væglampen findes i 4 smukke farver samt i 3 størrelser.

Boulevardens Lys A/S

Boulevarden 9

9000 Aalborg

- Find vej til butikken

CVR: 21765139

Kontakt

Telefon: 98 12 06 03

E-mail: boulevardenslys@mail.dk

Find os på Facebook

Find os på Instagram

Åbningstider

Mandag:​

10.00 - 17.30

Tirsdag:

10.00 - 17.30

Onsdag:

10.00 - 17.30

Torsdag:

10.00 - 17.30

Fredag:

10.00 - 18.00

Lørdag:

10.00 - 14.00