Pendler​

Carronade​

Lampeserien CARRONADE er udviklet som en komplet lampeserie, oprindelig baseret på idéen om en bordlampe, udformet som en lille kanon med lys i, og hvor Markus Johansson har arbejdet med et på samme tid legesygt, udfordrende og markant design. Som spotpendel vil CARRONADE kunne anvendes overalt i boligen og virksomheden. Alene, i række eller i en klynge kan den anvendes som en smart og effektfuld belysning til både arbejdsbrug og almen rumbelysning.

Lamella

LAMELLA serien er designet af duoen Hallgeir Homstvedt og Jonah Takagi med baggrund i tidligere LE KLINT-modeller. Med sine fine lag er LAMELLA inspireret af den sirlige struktur på undersiden af en svampehat, også kaldet lameller. LAMELLA er fremstillet ved hjælp af Plica-teknikken - en gammel produktionsteknik, som ikke har været i anvendelse i mange år, men som det nu er lykkes at få genskabt. LAMELLA lamperne giver et behageligt blødt lys til rummet. Lampen fuldendes i top og bund med metaldetaljer i sølv- eller gyldenfarvet aluminium. Pendelserien fås i fire størrelser og er fremstillet i samme kvalitetsmateriale som de verdenskendte håndfoldede lampeskærme.

Bouqet

Model 130 eller Buketten, som den også kaldes, relanceres i en ny opdateret version. Lampen blev oprindelig designet af Sinja Svarrer Damkjær i 2007 som en moderne lysekrone. Buketten vender nu tilbage som enkeltpendel eller med 3 og 5 håndfoldede lampeskærme med flettede hørledninger og ophæng i lys ubehandlet eg. Lampen kan også fås med 7 skærme på bestilling. Lampen fås i 3 størrelser.

Soleil

SOLEIL betyder sol på fransk, og lampen har samme fine egenskaber med en lysspredning som en strålende sol - der spreder lyset fra sit centrum.

SOLEIL pendlens slanke design gør den meget anvendelig til at hænge over spisebordet, i restauranten eller mødelokalet. 

Lampen er især ideel, hvis man ønsker en smuk lampe, som ikke stjæler opmærksomheden fra en dejlig udsigt. Derved er den også meget anvendelig over et sofa bord.

​Soleil pendlen, findes i to størrelser, og med to typer skærme - enten med papir eller en speciel folie.
Samtidig findes lampen også i to farver, Thunder Sky og Silver Cloud​.
​Man kan bestille lampen med en  CASAMBI lysdæmper. SOLEIL kan ikke benyttes sammen med andre allerede installerede lysdæmper-funktioner i boligen.​

Donut

Lampen bliver i daglig tale omtalt som "DONUT". Designeren Lise Navne har da også været inspireret af den krængede runde form fra det spiselige modstykke, da hun skabte den oprindelige udgave af lampen.

Lampen findes i to størrelser small (Ø 47) og large (Ø 53) med håndfoldet skærm. Den er helt lukket i top og bund med en blankpoleret stålplade samt i den nyeste version hvor metal-detaljerne er fremstillet i børstet messing.

Dette giver en flot afslutning på den meget komplekse plissering.​

Shibui

Shibui Pendel Small White/Black er en del af den velrenommerede danske designvirksomhed LE KLINT’s nye serie af Shibui-lamper. Designet er udviklet Søren Refsgaard, der med afsæt i de ikoniske foldede lampedesigns, som er et særkende for LE KLINT, har skabt en serie lamper i særklasse. Shibui Pendlens design henter inspiration fra japansk origami.

Shibui Pendel fås i tre forskellige størrelser. Den beherskede, funktionelle elegance og det monokrome farveskema gør, at lampen passer ind i ethvert hjem.

Shibui er det japanske ord for en genstand, der umiddelbart virker enkel, men som bliver gradvist mere kompleks, jo længere man betragter den. Denne balance mellem enkelthed og kompleksitet sikrer, at man aldrig bliver træt af Shibui-inspirerede lamper, fordi man hele tiden finder nye detaljer, nuancer og skønhed i designet, så den æstetiske værdi vokser med årene.​

172 Jubilæum

Le Klint 172 Pendel 50th Anniversary Edition er et jubilæumsdesign af den ikoniske Pendel fra LE KLINT. Den i forvejen elegante og klassiske lampe kommer nu med et helt unikt og smukt ophæng i messing og en stofledning.
​De nye detaljer giver lampen et stilfuldt løft, til det originale og kendte design, der i forvejen er mere aktuelt end nogensinde. Den smukke pendel går desuden under navnet Sinus, der betyder ind- eller ud-krumning, hvilket beskriver lampens kurvede former.

Siden LE KLINT startede i 1900’erne, er der blevet holdt fast i det traditionelle håndværk – alle skærme er derfor fortsat foldet i hånden med stor omhyggelighed, præcision samt fingerfærdighed.

Jubilæumsmodellen fås i to forskellige størrelser. Vælg mellem medium-størrelsen på 33 centimeter i diameter eller størrelsen large, der måler 44 centimeter.​

Boulevardens Lys A/S

Boulevarden 9

9000 Aalborg

- Find vej til butikken

CVR: 21765139

Kontakt

Telefon: 98 12 06 03

E-mail: boulevardenslys@mail.dk

Find os på Facebook

Find os på Instagram

Åbningstider

Mandag:​

10.00 - 17.30

Tirsdag:

10.00 - 17.30

Onsdag:

10.00 - 17.30

Torsdag:

10.00 - 17.30

Fredag:

10.00 - 18.00

Lørdag:

10.00 - 14.00