Le Klint er kendt for sine plisserede lampeskærme

​Leder du efter en professionel forhandler af lamper fra Le Klint? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos Boulevardens Lys, Lysmesteren Aalborg C, er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af lamper fra den anerkendte producent. 

Le Klint er et dansk firma, som blev stiftet af Tage Klint i 1943. Mærket er særligt anerkendt for sine plisserede lampeskærme. De første plisserede lampeskærme blev dog allerede foldet af arkitekt og civilingeniør P.V. Jensen-Klint i begyndelsen af 1900-tallet. Disse lamper har altså en lang historie, hvor de gennem mange år har været meget populære blandt danskerne.

Frugtlygten og Kiplampen er stadig ikoner for Le Klint

Nogle af de oprindelige lamper fra Le Klint, såsom Frugtlygten og Kiplampen, er stadig blandt firmaets mest solgte lamper. Disse fås også i vores forretning, hvor du også kan finde et stort udvalg af andre væglamper, loftlamper, gulvlamper, standerlamper og pendler.

Hos Le Klint er det fortsat et familieprojekt at udvikle, forfine og håndfolde skærme, ligesom de oprindelige lamper løbende bliver justeret i takt med teknologiens fremskridt. Nøgleordene hos producenten er æstetik, blændfrit lys og designikoner. Alle Lampeskærme er håndfoldede af foldepiger. 

​Alt fra Le Klint er desuden produceret udelukkende i Danmark og langt det meste direkte på deres fabrik i Odense. Dette er med at opretholde den høje kvalitet og den lave CO2 forurening. Det overskydende plast materiale anvendes til afløbsrør - Du kan derfor indlevere din gamle Le Klint skærm hos os - og den vil blive genbrugt af Le Klint.

Bliv inspireret i vores butik, eller ring gerne til os

Hvis du kunne tænke dig at kigge nærmere på disse smukke og klassiske lamper, er du velkommen til at kigge forbi butikken på: Boulevarden 9 i Aalborg. Her står vi altid klar med, professionel rådgivning og god service.
​Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 98 12 06 03 eller e-mail boulevardenslys@mail.dk, så hører du fra os hurtigst muligt, når vi vender tilbage med flere informationer.​

Boulevardens Lys A/S

Boulevarden 9

9000 Aalborg

- Find vej til butikken

CVR: 21765139

Kontakt

Telefon: 98 12 06 03

E-mail: boulevardenslys@mail.dk

Find os på Facebook

Find os på Instagram

Åbningstider

Mandag:​

10.00 - 17.30

Tirsdag:

10.00 - 17.30

Onsdag:

10.00 - 17.30

Torsdag:

10.00 - 17.30

Fredag:

10.00 - 18.00

Lørdag:

10.00 - 14.00