Bordlampe med lup, spot, LED og eyecare

​Mangler du en ny bordlampe? Så kan du med fordel kigge nærmere her hos Boulevardens Lys,  Lysmesteren Aalborg C. Vi forhandler et stort udvalg af mange forskellige bordlamper til attraktive priser.

Bordlamper findes i alle stilarter og til alle funktioner. Vi har lamper med lup, spot og LED samt eyecare med ekstra godt lys, der ikke anstrenger eller blænder øjnene. Uanset hvilken type bordlampe du er på udkig efter, så kan du med stor sandsynlighed finde den rette lige her i vores butik. 


Skab nyt liv i rummet med en lækker bordlampe

Bordlamper kan bidrage til rumbelysning, og være den sidste detalje, der samler hele rummet eller giver nyt liv til indretningen. Dog er det altid vigtigt at få den rette lyseffekt og lysstyrke, som matcher dine behov. Derfor har vi et stort udvalg af forskellige bordlamper lamper. Bordlamper er ikke blot en lampe, men kan også være et smykke til kommoden eller et møbel med lys i. 

Vi har mange års erfaring i branchen, og derfor hjælper vi dig gerne med at finde den helt rette bordlampe til dig. Det kan være, du skal have en lille, klassisk lampe, eller det kan være, du har behov for en stor lampe. Uanset hvad kan du altid spørge efter rådgivning og vejledning her hos os.

Kom ned og snak med os i butikken, ring eller skriv direkte til os

Køb en bordlampe i vores butik på Boulevarden 9 i Aalborg. Hvis ikke du befinder dig i nærheden, tager vi også gerne en snak med dig telefonisk. Du kan ringe til os på telefon 98 12 06 03 eller sende en e-mail til boulevardenslys@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Archi

Vi kender alle denne lampes ophav, den klassiske arkitektlampe fra 1937. Dens konstruktion gør den uovertruffen når det gælder at belyse skrivebordsarbejdet. Her i en moderne fortolkning af arkitektlampen, hvor den præcise lysgrænse stadig er omdrejningspunktet takket være dens uendeligt mange indstillingsmuligheder. Lampen fåes både med bordklemme i skrue-version og man kan tilkøbe en bordfod. 

Bellevue AJ 8

Bellevue bordlampen er designet af Arne Jacobsen og er nu relanceret i form af tre modeller gulvlampe, bordlampe og væglampe. Lampen har yndefulde linjer, er enkelt i sit udtryk og er velegnet som skrivebords- eller læselampe. Der er afbryder på lampefoden

Diablo

Diablo er en bordlampe fra det svenske firma Belid. Diablo er en smuk og unik lampe som både er skulpturel, men også giver et behageligt lys til rummet uden man kan se pæren, det vil sige en 100 procent blændfri lampe. Lampen findes i forskellige farver. Diablo bordlampen kan også bruges i det klassiske, såvel i det top moderne hjem.

Milk

Milk bordlampe er en smuk kombination af træ og glas. Benene er lavet af træ og skærmen er fremstillet i opalglas, som giver en blødt lys.

VP3 Flowerpot

FlowerPot VP3 Bordlampe er inspireret af 60'ernes og 70'ernes Flower Power revolution. Flowerpot er en superflot lampeserie, som fås i mange flotte farver, hvilket er med til at give dit hjem en stilfuld belysning.

Med sine to svævende cirkler overfor hinanden, længe bevist sine vedvarende design kvaliteter. Lamperne er et smukt og klassisk designeksempel og passer lige så godt ind i vor tid som den favnede de glade 60ére, vil nærmest påstå de er mere populær den dag i dag og da der løbende kommer nye farver til, så vil der altid være en der passer netop til dit hjem. Diameteren af den øverste er præcist det dobbelte af den nederste hvilket gør at de er i perfekt balance.

Boulevardens Lys A/S

Boulevarden 9

9000 Aalborg

- Find vej til butikken

CVR: 21765139

Kontakt

Telefon: 98 12 06 03

E-mail: boulevardenslys@mail.dk

Find os på Facebook

Find os på Instagram

Åbningstider

Mandag:​

10.00 - 17.30

Tirsdag:

10.00 - 17.30

Onsdag:

10.00 - 17.30

Torsdag:

10.00 - 17.30

Fredag:

10.00 - 18.00

Lørdag:

10.00 - 14.00