Profil​

Personlig råd og vejledning til lys i dit hjem

Med mange års erfaring i branchen er man altid sikker på at få professionel betjening og vejledning hos Boulevardens Lys som er Aalborgs eneste specialforretning inden for belysning og lamper.

Butikken har et stort udvalg af trendvarer, sjove, samt klassiske lamper fra Louis Poulsen, Le Klint m.m. og et stort udvalg af designlamper.

Vi har et stort udvalg af lampeskærme, og har du et bestemt ønske efter mål og stoftype, kan du få det lavet her, en unik skærm som passer netop til din lampe.

Butikspersonalet er to friske piger som gør at man altid føler sig velkommen i butikken.
​De står altid klar til at vejlede dig med stort faglig viden og har tilsammen mere end 30 års erfaring inden for branchen. Det faste personale har taget diploma uddannelses kursus fra Louis Poulsen samt Le Klint.

Boulevardens Lys blev 1 september 2010 overtaget af Aut. El-installatør Ejnar Sørsensen Aabybro.​

Historien om lampebutikken på hjørnet af Boulevarden

Boulevardens Lys på Boulevarden 9 er en del af Aalborgs historie - Aalborggenserne har de sidste 80 år kunnet få hjælp til El og Lys på netop dette hjørne.  

Aalborggenserne har altid kunnet hente hjælp til el og lys på Boulevarden 9, bygningen har lagt rum til El forretninger siden 1939. På trods af skiftende ejere – har man aldrig forsøgt sig med andet end El på hjørnet af Boulevarden. Der er jo ingen grund til at ændre på noget godt! 

I dag er Indehaveren af Boulevardens Lys El-installatør Ejnar Sørensen fra Aabybro og når du går i butikken den dag i dag, vil du møde en butikschef med mere end 25 års erfaring med at servicere aalborggenserne i netop denne butik – samt et personale med diplomkurser indenfor belysning.

Du vil altså stadig efter 80 år kunne modtage en kyndig vejledning og inspiration til nyt lys i din bolig.

Som sagt er der jo ingen grund til at ændre noget godt! Derfor forbliver Boulevarden 9 som de sidste 80 år, en el forretning der følger med i byens samt samfundets udvikling.

Boulevardens Lys A/S

Boulevarden 9

9000 Aalborg

- Find vej til butikken

CVR: 21765139

Kontakt

Telefon: 98 12 06 03

E-mail: boulevardenslys@mail.dk

Find os på Facebook

Find os på Instagram

Åbningstider

Mandag:​

10.00 - 17.30

Tirsdag:

10.00 - 17.30

Onsdag:

10.00 - 17.30

Torsdag:

10.00 - 17.30

Fredag:

10.00 - 18.00

Lørdag:

10.00 - 14.00