Gulvlampe eller standerlampe til sofaen eller hjørnet

Skal du have en ny gulvlampe til din stue? Så kan du med fordel kigge nærmere her. Hos Boulevardens Lys,  Lysmesteren Aalborg C, forhandles et bredt udvalg af gulvlamper, som passer ind i ethvert hjem. 

Gulvlamper, herunder standerlamper, kan bruges til mange ting. Det kan være som læselamper ved lænestolen, som lampe ved sofaen eller som hyggelys i et hjørne. Uanset hvad du ønsker at bruge en gulvlampe til, så finder du den rette her hos os. Vi forhandler i mange forskellige størrelser, modeller og farver.

Glasskærm, stofskærm eller metalskærm til gulvlampe

I vores udvalg af standerlamper finder du lamper med forskellige skærme. Vi har både skærme i glas, stof eller metal. Fordelene ved gulvlamper med glasskærme eller stofskærme er, at de giver en bedre rumbelysning, fordi lysspredningen bliver mere diffus. Metalskærme er derimod gode til at rette lyset i bestemte retninger, eksempelvis som up-light, refleksionslys eller direkte lys.​

Vores dygtige personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde en gulvlampe, som imødekommer dine behov. Uanset om den skal være stor eller lille, have en særlig farve eller andet, så kan vi finde den rette blandt vores udvalg. Vi giver samtidig gerne råd og vejledning til at finde den korrekte lyskilde.

Kontakt os for professionel rådgivning og vejledning

Du er velkommen til at kigge forbi butikken på Boulevarden 9 i Aalborg. Du kan også kontakte os ved at ringe på telefon 98 12 06 03 eller sende en mail til boulevardenslys@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer. 

Bellevue AJ 7

Bellevue gulvlampen er designet af Arne Jacobsen i 1929 og er nu relanceret i form af tre modeller gulvlampe, bordlampe og væglampe. Lampen har yndefulde linjer, er enkelt i sit udtryk og er velegnet som læselampe. Bellevue lampens skræm har en 45 graders vinkle, som gør at lyset er direkte uden at det blænder. Bellevue fås i flere farver. Der er afbryder på ledningen​

Poise

Poise Adjustable Gulvlampe w/Sphere V er en fornem konstruktion i stål og mundblæst glas. Den medfølgende runde lyskilde står i geometrisk kontrast til den lange, slanke fod hvilket giver lampen et funky look, der kunne minde om en lygtepæl.
​Det enkle udtryk gør Poise Adjustable Gulvlampe nem at indpasse i alle indretningsstile og det oplagte valg til stuen eller værelset.

Poise Adjustable Gulvlampe er forkælet med en rotérbar lysdæmper og et bøjeligt midterstykke, så både højde og lysintensitet kan justeres. Dette gør lampen til et utroligt praktisk og alternativt valg, som du kan have glæde af til talløse formål.

Poise Adjustable Gulvlampe kommer i to flotte farver, kølig grafitgrå og varm messing.​

Keiser Idell

Den berømte KAISER idell lampe er et tydeligt bevis på Christian Dells evne til at skabe elegant design på baggrund af de grundlæggende geometriske former, der er kendetegnende for modernismen: figurer såsom kuglen, cirklen og cylinderen. Den dag i dag er KAISER idell stadig bredt anerkendt som et symbol på storslået Bauhaus design, udsøgt materialevalg og præcise konstruktioner.​

Boulevardens Lys A/S

Boulevarden 9

9000 Aalborg

- Find vej til butikken

CVR: 21765139

Kontakt

Telefon: 98 12 06 03

E-mail: boulevardenslys@mail.dk

Find os på Facebook

Find os på Instagram

Åbningstider

Mandag:​

10.00 - 17.30

Tirsdag:

10.00 - 17.30

Onsdag:

10.00 - 17.30

Torsdag:

10.00 - 17.30

Fredag:

10.00 - 18.00

Lørdag:

10.00 - 14.00