Gulvlampe eller standerlampe til sofaen eller hjørnet

Skal du have en ny gulvlampe til din stue? Så kan du med fordel kigge nærmere her. Hos Boulevardens Lys,  Lysmesteren Aalborg C, forhandles et bredt udvalg af gulvlamper, som passer ind i ethvert hjem. 

Gulvlamper, herunder standerlamper, kan bruges til mange ting. Det kan være som læselamper ved lænestolen, som lampe ved sofaen eller som hyggelys i et hjørne. Uanset hvad du ønsker at bruge en gulvlampe til, så finder du den rette her hos os. Vi forhandler i mange forskellige størrelser, modeller og farver.

Glasskærm, stofskærm eller metalskærm til gulvlampe

I vores udvalg af standerlamper finder du lamper med forskellige skærme. Vi har både skærme i glas, stof eller metal. Fordelene ved gulvlamper med glasskærme eller stofskærme er, at de giver en bedre rumbelysning, fordi lysspredningen bliver mere diffus. Metalskærme er derimod gode til at rette lyset i bestemte retninger, eksempelvis som up-light, refleksionslys eller direkte lys.​

Vores dygtige personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde en gulvlampe, som imødekommer dine behov. Uanset om den skal være stor eller lille, have en særlig farve eller andet, så kan vi finde den rette blandt vores udvalg. Vi giver samtidig gerne råd og vejledning til at finde den korrekte lyskilde.

Kontakt os for professionel rådgivning og vejledning

Du er velkommen til at kigge forbi butikken på Boulevarden 9 i Aalborg. Du kan også kontakte os ved at ringe på telefon 98 12 06 03 eller sende en mail til boulevardenslys@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer. 

Bellevue AJ 7

Bellevue gulvlampen er designet af Arne Jacobsen i 1929 og er nu relanceret i form af tre modeller gulvlampe, bordlampe og væglampe. Lampen har yndefulde linjer, er enkelt i sit udtryk og er velegnet som læselampe. Bellevue lampens skræm har en 45 graders vinkle, som gør at lyset er direkte uden at det blænder. Bellevue fås i flere farver. Der er afbryder på ledningen​

Edgar

Edgar gulvlampen er en moderne gulvlampe med 2 skærme, skærmene er åbne både for oven og for neden, så lyset kan rigtig komme til sin ret. Gulvlampen er i sort metal og findes også i en mere moderne antik messing. 

Sway

Sway Gulvlampe Sort/Krom karakteriseres ved sit smukke lampehoved og sin smukke buede arm. Gulvlampen kan nemt indstilles ved hjælp af armen og ved at finjustere hovedet til sidst. Det er hvad man forventer af en gulvlampe.

Havanna

En klassiker fra 1993 tegnet af Jozeph Forakis. Havana lampen får sit navn fra den tydelige cigarform. Lampen består af stel i forkromet stål med en skærm delt i 4 af polyethylene. Den er stilitisk i sit udtryk og giver samtidig et behageligt rumlys. 

Boulevardens Lys A/S

Boulevarden 9

9000 Aalborg

- Find vej til butikken

CVR: 21765139

Kontakt

Telefon: 98 12 06 03

E-mail: boulevardenslys@mail.dk

Find os på Facebook

Åbningstider

Mandag:​

10.00 - 17.30

Tirsdag:

10.00 - 17.30

Onsdag:

10.00 - 17.30

Torsdag:

10.00 - 17.30

Fredag:

10.00 - 18.00

Lørdag:

10.00 - 14.00