PH-lampe i et klassisk, tidløst design fås lige her

Er du på udkig efter en klassisk lampe i et tidløst design? Så kan du med fordel kigge nærmere på den populære PH-lampe. Denne lampe er nemlig ikke blevet populær uden grund. Den er både smuk, klassisk og har et design som aldrig går af mode. Lige her hos Boulevardens Lys forhandles et bredt udvalg af PH-lamper.

Vores forretning er beliggende i Aalborg, hvorfra vi betjener kunder fra Aabybro, Nørresundby og omegn.

Den verdenskendte PH-lampe blev udviklet af Poul Henningsen. Der er tale om en klassisk lampe, der aldrig går af mode. Når Poul Henningsen designede lamper, var det altafgørende, at lamperne havde et godt lys, og at de ikke blændede, hvilket stadig gør sig gældende den dag i dag.


Køb din PH-lampe i en farve, der passer til din stil

Lamperne kan købes i mange forskellige, afdæmpede farver, men fælles for dem alle er, at de har et klassisk og tidløst design, der passer ind i ethvert hjem. Du kan med andre ord være sikker på at finde en PH-lampe i en farve og størrelse, som passer lige ind i dit hjem. Det kan f.eks. være en PH 5, som er et populært valg.​

I butikken finder du dygtigt og imødekommende personale, som står klar til at hjælpe dig med at finde den rette lampe til dig.

Kom ned i butikken eller kontakt os

Du kan se vores udvalg af PH-lamper her på siden, men du er også velkommen til at kigge forbi vores butik i Aalborg for at se nærmere.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 98 12 06 03 eller e-mail boulevardenslys@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Boulevardens Lys A/S

Boulevarden 9

9000 Aalborg

- Find vej til butikken

CVR: 21765139

Kontakt

Telefon: 98 12 06 03

E-mail: boulevardenslys@mail.dk

Find os på Facebook

Find os på Instagram

Åbningstider

Mandag:​

10.00 - 17.30

Tirsdag:

10.00 - 17.30

Onsdag:

10.00 - 17.30

Torsdag:

10.00 - 17.30

Fredag:

10.00 - 18.00

Lørdag:

10.00 - 14.00