Spisebordslampe eller anden loftlampe forhandles her

​Er du på udkig efter en ny spisebordslampe til dit køkken? Eller måske en flot loftlampe til stuen? Uanset hvad så finder du et stort udvalg af loftlamper og spisebordslamper lige her hos Boulevardens Lys. 

Vores forretning er den eneste specialforretning inden for belysning og lamper i Aalborg, og er derfor klart et besøg værd. Vi har pendler i mange forskellige størrelser og farver, og derfor dækker vi et hav af forskellige stilarter samt lysfunktioner.

Vi har en loftlampe, som matcher lige dine ønsker og behov

Pendler har mange navne såsom loftlampe, hængelampe, spisebordslampe, sofabordslampe og stuelampe. Disse mange navne giver et godt billede af, hvor anvendelig denne type af lampe er. Du kan nemlig bruge den i din entre, over dit spisebord samt mange andre steder. 

Her på siden kan du finde pendlere fra mange forskellige leverandører og i forskellige materialer såsom træ, metal, glas, opalglas, plast, og så videre. Desuden har vi alle former for pærer, lys, effekter og farver, og vi vejleder gerne om lumen, ra, og kelvin. Du har med andre ord alle muligheder for at finde en pendel, som matcher dine ønsker og behov, uanset om den skal være stor, have en særlig farve eller noget helt tredje.

Kontakt os endelig

Du er mere end velkommen til at kigge forbi, vores forretning på Boulevarden 9 i Aalborg.
​Du kan også sagtens kontakte os på telefon 98 12 06 03 eller på e-mail boulevardenslys@mail.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Diablo

Diablo er en serie af flotte og eksklusive lamper fra svenske Belid. Lamperne er lavet i metal og fås i forskellige farvekombinationer. I Diablo-serien findes både pendler, bordlamper, gulvlamper og væglamper.

Globen

VP Globen er designet af Verner Panton tilbage i 1969, og klades også for Verner Panton Globen.

​Globen findes i forskellige udgaver, både med metal, akryl eller glas skærme indeni selve lampen - Dette gør at der er stor forskel på, hvordan og hvor meget lys lampen udsender i rummet. Det er derfor forskelligt om lampen egner sig som spisebordslampe eller blot som hyggebelysning i et hjørne Lampen samles i hånden, kvalitetssikres, og påsættes nummerering. 

Moon

VP Moon pendlen er designet af Verner Panton tilbage i 1960, og er et af Verner Pantons ældste designs. VP Moon er desinget således at lodrette metallameller former lampens udseende, og gør lampen blændfri. Lamellerne kan samles en smule for at få mere lys ud, eller spredes for et dekorativ look. VP Moon lampen fås i to størrelser i hvid og en størrelse i orange.

Tala

Tala er et ungt Britisk belysningsbrand, som fokuserer på at skabe eksklusive LED pærer, med brug af en helt unik LED teknologi. Tala's filosofi bygger på kombinationen af et utrolig gennemført design og bæredygtighed. Bæredygtighed er et elementær del af Tala's filosofi. Siden Tala blev dannet har de kommitet sig til, at plante 10 træer hver gang de sælger 200 lyskilder. Med en LED pærer fra Tala får du en lyskilde, som giver et lys du aldrig har oplevet fra en LED lyskilde tidligere.

Flowerpot VP 1

Verner Pantons Flowerpot er en klassisk designerlampe. Som er inspireret af 60'ernes og 70'ernes Flower Power revolution. Inden for design var det svært at undgå at bemærke, at der hang en farverig, legende og "glad" pendel i restauranter og udstillinger, og meget snart hang den også i alles hjem.
​Den er enkel og elegant, og de to halvkugler mod hinanden sikrer, at lyset ikke blænder.
​Flowerpot lamper er en serie af pendler og bordlamper produceret af AndTradition. De fås i forskellige størrelser og farver, således at de kan passe ind i netop dit hjem. 

Flowerpot VP 7

Flowerpot VP7 Pendel er til dig der ønsker en rigtig designklassiker i hjemmet.
​Den smukke og stilrene lampe fra Verner Pantons velkendte Flowerpot serie, er designet med inspiration fra Flower Power tiden, hvilket tydeligt kommer til udtryk i det glade og legende design fra 1969.

Den ikoniske pendel er i dag mere populær end nogensinde og fås nu i en mellemstørrelse med en diameter på 37 cm. som passer perfekt over spisebordet. Anvend den alene eller kombiner flere flowerpot pendler for at skabe et unikt udtryk.​

Atom

Atom Pendel er en stilfuld og original lampeserie fra Halo Design.
​Atom pendlen er foruden sit flotte design, også særdeles funktionel.
​Lamperne, har nemlig flere fleksible arme, hvor der er drejelige led på hver arm. Det betyder, at armene på Atom pendel kan justeres, som du ønsker, og på den måde kan du også dreje lyset i en anden retning.

Den stilfulde lysekrone/pendel tager sig flot ud i enhver moderne spisestue, over køkkenøen eller stuebordet.
​Den utrolig flotte langbordspendel tager sig særdeles godt ud, over eksempelvis familiens lange spisebord, hvor lyset spredes på en måde der er behageligt for øjnene.
​Atom Vertikal Lysekronen vil hænge smukt over spisebordet, køkkenøen eller i en trappeopgang.


Atom serien findes i antik messing med rosa-farvede glaskupler. derudover findes den også i en sort model med opaleglas, samt en model med smoke-glas. ​

Man kan med fordel tilkøbe en 3-trins pærer til lampen, hvilket giver en muligheden for at dæmpe lyset i 3-trin for hver gang man trykker på kontakten/afbryderen. ​

Bubbles

Bubbles pendlen fra Halo Design, fås i 5 skønne farver. Med disse lamper er der derfor rig mulighed for at tilføje lidt farve i indretningen. Lamperne er designet af Michael Waltersdorff og Emanuele Patton.
​De er afbalanceret med de tre sfærer, hvilket giver lampen et enkelt udtryk.
​Hæng dem over spisebordet, køkkenbordet eller i et hjørne i stuen med en klar lyskilde.
​Ønsker man det dekorative udtryk, anbefales en dekorationspære som giver et hyggeligt lys til hjemmet. 

Gross

Gross lampen er en smuk nymoderne lysekrone, der er dannet af en masse smukke glaskugler, som hægtes på et center stykke i midten af lampen. Lyset brydes gennem glasset, som giver et meget smuk lys.
​Denne farve er i amber, også kaldet rav-farvet, hvilket giver et smukt gyldent look. Lampen fås i flere farver samt størrelser.​

Asteria

Asteria Pendel er en slank, minimalistisk og flot lampe, som er designet til fremtiden. Lampen kommer med et indbygget LED panel, som er dæmpbart. Det er en lampe, som egner sig rigtig godt over spisebordet, stuebordet eller køkkenøen.


Der er mange muligheder med Asteria, som fås i 11 forskellige flotte farver, hver farve kan bestilles med enten, messing, stål eller sort top.
​Asteria findes i 3 fine størrelser.

OBS! Asteria pendlen har en driver, der er monteret i den tilhørende baldakin. Det er derfor ikke muligt at hænge pendlen op uden baldakin - eksempelvis i forbindelse med en strømskinne. 

Musling

Musling Pendel blev designet i forbindelse med det danske tv-program ”Danmarks Næste Klassiker”, som blev sendt på DR1. Bag lampen stå den danske designduo Ahm&Lund med fornavnene Isabel og Signe.
​De har skabt lampen med inspiration fra skaller i naturen – heraf også navnet ’Musling’. Indvendig gemmer lampen på sin egen perle; Lyset.

Lampens nederste skærm kan justeres i højden, så mellemrummet mellem de to skærme bliver større eller mindre. Når lampen er helt lukket, giver den et blødt generelt lys til rummet, mens man let får et stærkere lys, ved at åbne op for skallerne. Pendlen er designet, så den kan åbnes uden lyset blænder og er derfor helt ideel som belysning over spisebordet.

Skallerne er lavet i opalglas, der sammen med detaljerne i messing får et smukt og eksklusivt look. Perfekt til at skabe et smukt lys og personlighed i indretningen.​

Muslingen findes i ø440 og ø550. 

Boulevardens Lys A/S

Boulevarden 9

9000 Aalborg

- Find vej til butikken

CVR: 21765139

Kontakt

Telefon: 98 12 06 03

E-mail: boulevardenslys@mail.dk

Find os på Facebook

Find os på Instagram

Åbningstider

Mandag:​

10.00 - 17.30

Tirsdag:

10.00 - 17.30

Onsdag:

10.00 - 17.30

Torsdag:

10.00 - 17.30

Fredag:

10.00 - 18.00

Lørdag:

10.00 - 14.00