Spisebordslampe eller anden loftlampe forhandles her

​Er du på udkig efter en ny spisebordslampe til dit køkken? Eller måske en flot loftlampe til stuen? Uanset hvad så finder du et stort udvalg af loftlamper og spisebordslamper lige her hos Boulevardens Lys. 

Vores forretning er den eneste specialforretning inden for belysning og lamper i Aalborg, og er derfor klart et besøg værd. Vi har pendler i mange forskellige størrelser og farver, og derfor dækker vi et hav af forskellige stilarter samt lysfunktioner.

Vi har en loftlampe, som matcher lige dine ønsker og behov

Pendler har mange navne såsom loftlampe, hængelampe, spisebordslampe, sofabordslampe og stuelampe. Disse mange navne giver et godt billede af, hvor anvendelig denne type af lampe er. Du kan nemlig bruge den i din entre, over dit spisebord samt mange andre steder. 

Her på siden kan du finde pendlere fra mange forskellige leverandører og i forskellige materialer såsom træ, metal, glas, opalglas, plast, og så videre. Desuden har vi alle former for pærer, lys, effekter og farver, og vi vejleder gerne om lumen, ra, og kelvin. Du har med andre ord alle muligheder for at finde en pendel, som matcher dine ønsker og behov, uanset om den skal være stor, have en særlig farve eller noget helt tredje.

Kontakt os endelig

Du er mere end velkommen til at kigge forbi, vores forretning på Boulevarden 9 i Aalborg.
​Du kan også sagtens kontakte os på telefon 98 12 06 03 eller på e-mail boulevardenslys@mail.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Aplomb

Et lækker italiensk design og kvalitet - som er helt unikt i silkeblødt beton.
​Den har en enkel elegance, som gør at den passer ind i både nye samt ældre hjem

Diablo

Diablo er en serie af flotte og eksklusive lamper fra svenske Belid. Lamperne er lavet i metal og fås i forskellige farvekombinationer. I Diablo-serien findes både pendler, bordlamper, gulvlamper og væglamper.

Globen

VP Globen er designet af Verner Panton tilbage i 1969, og klades også for Verner Panton Globen.

​Globen findes i forskellige udgaver, både med metal, akryl eller glas skærme indeni selve lampen - Dette gør at der er stor forskel på, hvordan og hvor meget lys lampen udsender i rummet. Det er derfor forskelligt om lampen egner sig som spisebordslampe eller blot som hyggebelysning i et hjørne Lampen samles i hånden, kvalitetssikres, og påsættes nummerering. 

Gregg

Gregg Pendel er en organisk, elegant og velkendt form, der ikke bruger ren geometri som sit udgangspunkt. den er lavet i frit mundblæst glas,  og fås i tre forskellige størrelser. Gregg er Italiensk design. 

Lilly

Lilly er en yderst dekorativ serie, der kombinerer enkelthed og elegance på fineste vis. Der opstår en indlysende lethed mellem det minimalistiske stel og de elegante lysende glaskupler, hvor det opalhvide glas lader et varmt og behageligt lys trænge igennem.
Samspillet mellem det børstede messing og det lette opalglas gør Lilly pendel yderst elegant, og rammer samtidig en af tidens store designtendenser. 

Moon

VP Moon pendlen er designet af Verner Panton tilbage i 1960, og er et af Verner Pantons ældste designs. VP Moon er desinget således at lodrette metallameller former lampens udseende, og gør lampen blændfri. Lamellerne kan samles en smule for at få mere lys ud, eller spredes for et dekorativ look. VP Moon lampen fås i to størrelser i hvid og en størrelse i orange.

Reykjavik

En rejse til Island har materialiseret sig i en smuk og enkel porcelænspendel med masser af nordisk attitude. Den rillede overflade, der giver Reykavik sin helt særlige karakter, er inspireret af de bølgeplader, der beklæder mange islandske huse. Det unikke ved lampen er det translucente porcelæn, der lader et blødt lys trænge igennem – og som på magisk vis forvandler pendlen til et dekorativt lyspunkt. 

Tala

Tala er et ungt Britisk belysningsbrand, som fokuserer på at skabe eksklusive LED pærer, med brug af en helt unik LED teknologi. Tala's filosofi bygger på kombinationen af et utrolig gennemført design og bæredygtighed. Bæredygtighed er et elementær del af Tala's filosofi. Siden Tala blev dannet har de kommitet sig til, at plante 10 træer hver gang de sælger 200 lyskilder. Med en LED pærer fra Tala får du en lyskilde, som giver et lys du aldrig har oplevet fra en LED lyskilde tidligere.

Flowerpot VP 1

Verner Pantons Flowerpot er en klassisk designerlampe. Som er inspireret af 60'ernes og 70'ernes Flower Power revolution. Inden for design var det svært at undgå at bemærke, at der hang en farverig, legende og "glad" pendel i restauranter og udstillinger, og meget snart hang den også i alles hjem.
​Den er enkel og elegant, og de to halvkugler mod hinanden sikrer, at lyset ikke blænder.
​Flowerpot lamper er en serie af pendler og bordlamper produceret af AndTradition. De fås i forskellige størrelser og farver, således at de kan passe ind i netop dit hjem. 

Boulevardens Lys A/S

Boulevarden 9

9000 Aalborg

- Find vej til butikken

CVR: 21765139

Kontakt

Telefon: 98 12 06 03

E-mail: boulevardenslys@mail.dk

Find os på Facebook

Åbningstider

Mandag:​

10.00 - 17.30

Tirsdag:

10.00 - 17.30

Onsdag:

10.00 - 17.30

Torsdag:

10.00 - 17.30

Fredag:

10.00 - 18.00

Lørdag:

10.00 - 14.00