Trådløse lamper

VP9 Flowerpot Portable 

Flowerpot VP9 lampen er ny i Flowerpot serien, der er designet af Verner Panton. Denne er ligesom de andre flowerpot lamper inspireret af 60'ernes og 70'ernes Flower Power revolution. Flowerpot er en superflot lampeserie, som fås i mange flotte farver, hvilket er med til at give dit hjem en stilfuld belysning.

​Flowerpot VP9 er en lampe du nemt kan tage med dig, og er derfor ikke en helt almindelig bordlampe. Få lys hvor du har brug for det, også steder hvor der ikke er stikkontakt. Det er en portable version af VP3 bordlampen. Der er 3-trins lysdæmper på lampen, som justeres nemt ved at holde fingeren på toppen af lampen. Lampen oplades nemt via et USB stik, og på fuld opladning kan lampen lyse i 11 timer. Flowerpot VP9 lampen fås i 12 skønne farver. Farven mat mørkegrå fås kun hos Lysmesteren.

Follow me

FollowMe lampen du kan tage med dig. Det er derfor ikke en helt almindelig bordlampe. Du kan tage den med, og få lys der hvor du har brug for det. Der er 3-trins lysdæmper på lampen, så du kan få både hyggebelysning og direkte læselys. Det er nemt at lade lampen via et USB stik, og på fuld opladning kan lampen lyse i 20 timer.

Setago - & tradition

Setago bordlampen er fra brandet &Tradition, og designet af Jamie Hayon i 2019. Navnet bag Jamie Hayons Setago bordlampe består af to dele Seta, som betyder svamp på Spansk, og som lampen er formet som. Resten af navnet Go, grundet lampen er ledningsfri, og derfor kan tages med overalt.  Setago bordlampen fås i 3 smukke farve kombinationer, alle med en fin lille messing knap. Via messing knappen dæmpes lampen.

Como

Como SC53 er en transportabel bordlampe, designet af Space Copenhagen for &Tradition.
​Lampen giver et hyggeligt og afdæmpet lys, lige der hvor du har brug for det.
​Como har 3 lys niveauer, hvilket gør det muligt at styre lyset efter ønske.
​Lampen har batteri og kan tages med rundt i huset eller ud i haven, og kan placeres hvor man ønsker et stemningsfuldt lys. Den batteridrevne bordlampe kan holde strøm i 11 timer på højeste lysstyrke. Lampen bliver opladet via et micro USB-kabel og er ledningsfri.​

Bordlampen har en blød rund form, som gør at den passer godt ind, både på sidebordet, på reolen eller i vindueskarmen. Lampen findes i forskellige farver, der bidrager med forskellige udtryk og og atmosfærer til hjemmet.


​Como findes i fem forskellige farver, nogle i metal andre er blank lakeret.  

The muse

The Muse Portable Tala x Farrow & Ball Hackles Black er en skøn kombination af den britiske designvirksomhed Talas innovative kreativitet med de ikoniske farveeksperter Farrow & Ball. 

The Muse forener den klassiske udendørs lanterne med den seneste moderne LED-teknologi, hvilket gør lampen til et praktisk og æstetisk mesterværk. Når lampen tændes, ligner det, at den synlige pære svæver i fri luft, hvilket giver et nærmest fortryllende udtryk. Den matchende hank gør The Muse nem at transportere.

Den rotérbare Dim to Warm-lysdæmper er særligt følsom, så lysintensiteten kan justeres meget præcist.

Lampen har en IP 44-kapslingsgrad som gør The Muse i stand til at tåle vind, vand og kulde, så du kan tage lampen med dig året rundt.

The Muse Portable kommer i tre skønne farver.​

Caret

I designet af Caret har Matteo Fogale ladet sig inspirere af de traditionelle lamper på offentlige biblioteker. Caret er fremstillet af lakeret metal. Designet har en afrundet base og en lang pyramideformet top, der udsender et blødt, diffust lys.​

Lucca

Lucca SC51 lampen er designet af Space Copenhagen for danske &tradition. Lucca er en transportable lampe, som du kan tage med dig rundt hvor behovet for lys er, både inde og ude. Lucca bordlampen har 3 lysniveauer, og dæmpes direkte på lampen. Lucca lampen fås i 3 farver.​

Asteria Move

Asteria Move er en flytbar lampe helt uden ledninger, som giver et ekstra fokus til designets detaljer og gør den nem at have med sig, når man bevæger sig rundt i hjemmet.

Lampen har et indbygget LED-panel med en hvid diffusor, der sikrer en behagelig belysning i rummet. Lampens stilrene aluminium og messingstammen der går igennem bordlampen skaber et slankt og elegant udtryk, der gør Asteria Move til en tidløs lampe, du vil elske i mange år.

Asteria Move har tre lysintensiteter der kan justeres via knappen på lampens base. Batteriets holder helt op til 35 timer og den kan nemt oplades ved at placere den oven på en hvilken som helst Qi-opladningsenhed som Unifier fra UMAGEs belysningstilbehør eller med det medfølgende USB-kabel.

Asteria Move fås i ni forskellige farver, og med den lille størrelse og det bærbare design vil den kunne tilføre den perfekte belysning i alle tænkelige øjeblikke og steder i hjemmet.​

Lucerna

Lucerna er en opladelig batteri lanterne fra LOOM Design. Lucerna er et moderne design, med et klassisk look.
​Lanternen er udført med silikone håndtag, så lampen er nem at tage med sig, og flytte rundt som ønsket. Lucerna lanternen har et integreret Li-lon-batteri, som sikre at lampen kan være tændt i 9 timer, ved 100% lysintensitet.
​Lanternen har touch afbryder med lysdæmper i toppen af lampen. Lucerna batteri lanternen er velegnet ude som inde. Placer lampen et sted hvor du ingen stikkontakt har, eller i haven.
​ Lampen fås i sort eller hvid, og i to størrelser.​

Boulevardens Lys A/S

Boulevarden 9

9000 Aalborg

- Find vej til butikken

CVR: 21765139

Kontakt

Telefon: 98 12 06 03

E-mail: boulevardenslys@mail.dk

Find os på Facebook

Find os på Instagram

Åbningstider

Mandag:​

10.00 - 17.30

Tirsdag:

10.00 - 17.30

Onsdag:

10.00 - 17.30

Torsdag:

10.00 - 17.30

Fredag:

10.00 - 18.00

Lørdag:

10.00 - 14.00