Gulvlamper​

Carronade

Lampeserien CARRONADE er udviklet som en komplet lampeserie, oprindelig baseret på idéen om en bordlampe, udformet som en lille kanon med lys i, og hvor Markus Johansson har arbejdet med et på samme tid legesygt, udfordrende og markant design. Den høje stander leder tankerne hen på TV og filmens univers. Som en monumental standerlampe bringer den mange elementer i spil. Kan stå som en selvstændig lysende skulptur eller bruges som traditionel stan-derlampe med mulighed for at retningsbestemme lyset. Under alle omstændigheder fortjener den en plads i rampelyset, og med sit iøjnefaldende og markante design, kan den godt tænkes, at ville stjæle al opmærk-somhed fra de øvrige omgivelser. Fremstillet i mat sort lakeret stål, messingdetaljer og med en bøjle i olieret amerikansk valnød

Snowdrop

Designtrioen Harrit-Sørensen+Samson designede i 2009 lampeserien SNOWDROP. Serien, som er inspireret af blomsten Vintergæk (engelsk Snowdrop), er et godt eksempel på, hvordan man kan forene traditionerne fra godt håndværk med et moderne udtryk.

Serien består endvidere af 4 forskellige størrelser pendler model 120, væglampen 220 og bordlampen 320.

Model 368

LE KLINT Model 368 er designet af Flemming Agger i 1979. Den fremstilles i pulverlakeret sort. Skærmen kan vippes i det øverste led.

Model 368 er en klassisk og tidløs læselampe.

Shibui

Shibui Gulvlampe White/Black er en skøn lampe fra LE KLINTS nye serie af Shibui-lamper. Lampens design er inspireret af traditionel japansk origami kombineret med de klassiske foldede lampedesigns, som er karakteristiske for LE KLINT. Shibui-serien er en reference til 50’ernes æstetik med et pift af japansk minimalisme.

Shibui betegner en genstand, der umiddelbart virker enkel, men som bliver gradvist mere kompleks, desto længere man betragter den. Denne balance mellem enkelthed og kompleksitet sikrer, at man aldrig bliver træt af Shibui-inspirerede lamper, fordi man hele tiden finder nye detaljer, nuancer og skønhed i designet, så den æstetiske værdi vokser med årene.

Dette gør at Shibui Gulvlampen er fantastisk nem at passe ind i ethvert hjem. De monokrome farver bidrager til det tidløse design, der tåler tidens tand og aldrig går af mode.​

Boulevardens Lys A/S

Boulevarden 9

9000 Aalborg

- Find vej til butikken

CVR: 21765139

Kontakt

Telefon: 98 12 06 03

E-mail: boulevardenslys@mail.dk

Find os på Facebook

Find os på Instagram

Åbningstider

Mandag:​

10.00 - 17.30

Tirsdag:

10.00 - 17.30

Onsdag:

10.00 - 17.30

Torsdag:

10.00 - 17.30

Fredag:

10.00 - 18.00

Lørdag:

10.00 - 14.00