Bordlamper​

Cylinder

​CYLINDER lampeserie er Le Klints nyeste skud på stammen.
​Som en kontrast til de hvide håndfoldede lampeskærme, der giver et enkelt og stringent udryk, har designerne leget med mødet mellem mørk og hvid. Der er derfor valgt en base til bordlamperne og ophæng til pendlerne i sortbejdset eg.

Lamperne har fået tilføjet en metaldel, der er overfladebehandlet med en nistret, mørkegrå metallic matlak for at skabe et harmonisk og smukt match til den sortbejdsede eg.

Candlelight

Candlelight fra Le Klint er en dekorativ lanterne, som har en bevægelig flamme af LED. Candlelight er designet af Philip Bro Ludvigsen, som har taget udgangspunkt i vores nordiske tradition med at tænde stearinlys. Candlelight har et fint håndtag i træ, som gør det nemt at flytte lanternen hen hvor der ønskes hyggelys. Candlelight fås enten med egetræ eller mørk kork.

Kelvin: 1900-2100
Fuld opladning holder ca. 150 timer - 5 timers brug dagligt i 30 dage.

Carronade

Lampeserien CARRONADE er udviklet som en komplet lampeserie, oprindelig baseret på idéen om en bordlampe, udformet som en lille kanon med lys i, og hvor Markus Johansson har arbejdet med et på samme tid legesygt, udfordrende og markant design. CARRONADE bordlampen i en høj udgave, kan placeres mange steder: bakke-, hjørne-, side-, og skrivebordet, på skænken eller i vindueskarmen. CARRONADE bordlampen er fremstillet i mat sort lakeret stål, messingdetaljer og med en bøjle i olieret amerikansk valnød.

Model 375

En helt ny fortolkning af den ikoniske pendel Model 107 markerede Le Klint's 75-års jubilæum i 2018.

Model 107 blev tegnet tilbage i 1942 af Esben Klint og skærmen indgår som en fundamental del af denne bordlampe.

Den fåes både med skærm i plast eller papir og er smukt integreret i en base i lys eg med messingdetaljer. 

Den helt lille størrelse xs er special lavet til Svinkløv Badehotel i forbindelse med deres genåbning i 2019. 

Model 306

Model 306, også kaldet kip-lampen er designet af Kaare Klint i 1945. Med sin kip-funktion opnår lampen to mulige brugsområder, både som væglampe og bordlampe. Dermed gives der mulighed for at Model 306 kan ændre funktion, hvis den øvrige indretning i hjemmet skal laves om.

Lampen fås i to udgaver; sort og messing. Bemærk at den sorte udgave er forenklet, så den fremstår uden håndtag på kip-stangen.

Bee hive 

Lampen kommer i håndfoldet papir med træstel i lys olieret egetræ.
​BEE HIVE er en lampe som formår at udstråle luksus og minimalistisk elegance på en og samme tid. Materialer og fremstilling hylder tidens bæredygtige filosofi med kun et beskedent materialeforbrug, lang holdbarhed og med mulighed for reparation hvis dette skulle blive nødvendigt.​

Boulevardens Lys A/S

Boulevarden 9

9000 Aalborg

- Find vej til butikken

CVR: 21765139

Kontakt

Telefon: 98 12 06 03

E-mail: boulevardenslys@mail.dk

Find os på Facebook

Find os på Instagram

Åbningstider

Mandag:​

10.00 - 17.30

Tirsdag:

10.00 - 17.30

Onsdag:

10.00 - 17.30

Torsdag:

10.00 - 17.30

Fredag:

10.00 - 18.00

Lørdag:

10.00 - 14.00