Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 12 06 03

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Kontakt Boulevardens Lys
Yuh Væglampe, Hvid Se fuld størrelse

Yuh Væglampe, Hvid

Design: GamFratesi

Materiale: Fod: Støbt aluminium. Skærm: Aluminium. Stander: Messing. Overflade: mat vådmalet.

Dimension: Skærm: 140x221x222mm. Højde: 626mm. Fod: Ø200mm.

Ledningslængde: 2,5m. Plast, hvid

Lyskilde: integreret 10W LED, 2700 Kelvin

Vejl. pris: 3.595kr

Flere detaljer

GamFratesi blev etableret i 2006 af den danske arkitekt stine Gam (f.1975) og den italienske arkitekt Enrico Fratesi (f.1978). designduoen mødtes, mens de begge studerede i italien i 2004. GamFratesi har studie i København, men rejser ofte til deres base i Pesaro i Italien. GamFratesi får meget af deres kreative drive fra fusionen mellem tradition og fornyelse. De trækker på den klassiske danske design traditionmed formen, der følger funktionen og den klassiske italienske mere intellektuelle og konceptuelle tilgang til design. I krydsfeltet af deres to kulturer skaber GamFratesi deres design, der respektfuldt afspejler traditionen, mens det også peger frem mod er nyt udtryk. 

Yuh er den fonetiske form af 'you', bogstaverne repræsenterer lyden, som man laver med stemmen for at sige 'you'. et af de essentielle egenskaber ved designet, er det personlige aspekt. En lampe der er skabt til at lyse rundt om dig. Lyset er fleksibelt og optager kun lidt plads- Lampeskærmen kan rotere, hæves og sænkes, så man kan belyse og skabe stemning på netop det ønskede område. En minimal form skabt ud af en cirkel og en streg.

Yuh har et retningsbestemt, nedadrettet og blædfrit lys. Skærmens vinkel kan justeres for optimering af lysdistributionen. Den smalle åbning i toppen af skærmen giver en stemningsfuld belysning op ad stangen. Lampen tændes, slukkes og dæmpes øverst på standeren. den indbyggede LED teknologi giver god lyskvalitet og kan dæmpes trindløst fra 100% til 15%. Der er timer-funktion til automatisk slukning, som kan indstilles til 4 timer eller 8 timer. der er mulighed for indstilling af bestemt lysniveau, når lampen tændes. Væglampen kan monteres direkte på væggen, da drivers er indbygget i bagdåsen.