Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 12 06 03

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Kontakt Boulevardens Lys
Toldbod 120 Pendel Hvid Se fuld størrelse

Toldbod 120 Pendel Hvid

Design: Louis Poulsen.

Materiale: Skærm i optrykt aluminium, matlakeret hvid. Inderskærm hvid med reflektor i anodiseret aluminium. Dimension: Diameter 120mm, højde 121mm. 

Ledningslængde: 2,6m. Hvid tekstil

Vægt: Maks. 0,6 kg

Lyskilde: Maks. 40W G9

Vejl. pris: 1.750kr

Flere detaljer

Louis Poulsen udviklede Toldbod 120 i 2009, Baseret på pendelens forgængere, Toldbod 290 fra 1982 og Toldbod 155 fra 2006. Hele Toldbod-serien anvender en avanceret lysreflektor baseret på PH Ellipsereflektoren. Det var det sidste gadebelysningskoncept, som blev udtænkt af den legendariske lysdesigner Poul Henningsen, og som også har vist sig at være fremragende til indendørs brug. Reflektoren sikrer et blændfrit, ensartet og rundsymmetrisk lys, som er ideelt til både fokuseret arbejdslys og den generelle stemning i rummet. Toldbod retter størstedelen af lyset nedad, hvilket er i tråd med PH's filosofi om at forme lyset, så det oplyser rummet uden af skinne direkte i øjnene.

Louis Poulsen basere den oprindelige Toldbod 120 lampe på filosofien om, at jo enklere designer er, desto mere anvendeligt er det. Den klassiske pendel hænger pænt alene - og fungere godt i grupper: både med en enkelt farve elelr med en blandet palet; på række eller i sprædte arrangementer i forskellige højder. Ideen bag den simple og klassiske form er at give uendeligt med muligheder. 

Toldbod 120 introduceres i 2018 i en elegant farvepalet med sort, hvid, mørk rosa, lysegrå og blågrå. Den nye farvepalet til Toldbod 120 demonstrerer designets evne til visuelt at transformere sig, da det tilpasser sig til forskellige indretninger og rum af både moderne og mere klassisk karakter.