Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 12 06 03

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Kontakt Boulevardens Lys
MINI PANTHELLA Krom Se fuld størrelse

MINI PANTHELLA Krom

Design: Verner Panton

Materiale: Overflade:Højglansfirkromet. Skærm: dybtrukket stål. Fod: aluminium

Dimension: Diameter 250mm, højde 335mm.

Afbryder: På 2,5m ledning med tre individuelle lysstyrker.

Lyskilde: integreret 10W LED, 2700K 

Energiklasse: A++ - A

Pris: 4.095kr

Flere detaljer

Verner Panton (1926-1998), Arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, er berømt for sit inspirerende og farverige design og sin personlighed. Panton var en enestående designer meden helt særlig sans for farver, form, lysets funktion og rummelighed. VernerPanton brød igen og igen med eksisterende normer i hans jagt på at provokere mennesker til at bruge deres fantasi. Ved at eksperimentere med lys, farver, tekstiler, møbler og udnyttelse af den seneste teknologi, forsøgte Panton at vise nye måder atfå folk til at gørederes omgivelser mere spændende på. 

I 1971 slog Verner Panton soig sammen med Louis Poulsen og udviklede en lampe, der skulle blive et ikon: den kuppelfomede Panthella, som er designer til at forme lyset, blidt oplyse omgivelserneog skabe den perfekte stemning. Efterspørgslen efter den organiske, elegante form er siden steget, hvilket fik Louis POulsen til at udvikle en nedskaleret version af designet, Panthella MINI, i 2016 i farver fra Verner Pantons eget farveunivers.

Panton ønskede at skabe en lampe, hvor både foden og skærmen fungerer som en lysreflektor. Med sit blændfrie lys er Panthella MINI et smukt eksempel på Pantons uovertrufne sans for stemningsbelysning, og der er optimal til at skabe hygge, hvor en mindre lampe er at foretrække.